Koliko je zapravo bogata Kendall Jenner

datum: 06.08.2018.

Sećate li se dobrih starih dana Keeping Up with the Kardashians showa, kada je mlada Kendall Jenner konstantno pričala kako želi da bude supermodel?

Svi ste sigurno pomisli, “aha, dušo, važi važi”. Pa, ako se vratimo u sadašnjost, svi znamo da je Kendall najplaćeniji supermodel u biznisu, što znači da ona zarađuje više od Gigi i Belle Hadid, pa čak i od Gisele Bundchen.

Naravno, Kendall ne zarađuje sav novac od šetnje modnim pistama. Ona ima i marketinške ugovore i naravno, prethodno pomenuti reality. Dakle, odakle sve potiče njen novac? Pre nego što počnemo sa objašnjavanjem, želimo da odamo poštu momagerki Kris Jenner, koja definitivno potvrđuje čuveni meme, u kom piše “đavo radi naporno, ali Kris Jenner radi još napornije”.

Kako Kendall zarađuje veći deo svog novca? Marketinški ugovori.

Oh, kada bismo svi mogli da živimo u svetu u kom nam kompanije plaćaju da nosimo njihovu odeću… tako Kendall zarađuje veći deo svog novca, zahvaljujući sjajnim lukrativnim ugovorima sa brendovima poput Calvin Klein, Estee Lauder, Marc Jacobs, Fendi i Adidas.

Pored toga, Kendall je zakoračila u čudesni svet celebrity #sponcon. Ko može zaboraviti momenat kada je ona sponzorisala Fyre Festival i navodno dobila 250 hiljada dolara za jedan Instagram post, da bi potom završila tu priču neslavno jer je festival bio loš?

Ne zaboravite ni njen ugovor sa kompanijom Pepsi. To je definitivno jedan od najgorih PR nereda prošle godine, ali je Kendall ipak odnela kući pozamašnu sumu novca.
Pored toga, ona zarađuje dosta novca podržavajući svoje brendove sa sestrom Kylie. Nije baš jasno koliko novca ova modna linija donosi, ali po svemu sudeći, situacija nije loša.

Tu je i njena modeling karijera

Prema magazinu Forbes, Kendall je bila najplaćeniji model prošle godine, kada je zaradila 22 miliona dolara. Gisele Bundchen je bila na drugom mestu sa 17.5 miliona, dok je Chrissy Teigen odnela bronzu sa 13.5 miliona. Adriana Lima se našla na četvrtom mestu sa 10.5 miliona, dok je Kendallinga bff, Gigi Hadid zaradila 9.5 miliona dolara.

Keeping Up with the Kardashians – naravno

Američka porodica je na TVu od 2007.godine, što znači da Kendall zarađuje ludu lovu od malih nogu.

Pa, kolika je njena ukupna vrednost?

Sudeći prema portalu Celebrity Net Worth, ona poseduje oko 30 miliona dolara. Ipak, to je samo komadić onoga što njena mlađa sestra poseduje, jer kao što i sami znate, ona je na putu da postane milijarderka.

 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.