Najbolji kamel kaputi za sezonu pred nama

Foto: MarieClaire.com, datum: 30.11.2020.

Opozovite potragu!

Savršeni kamel kaput je esencijalni deo svakog garderobera, kako nam se približe jesen ili zima. Najšik način za nošenje ovog trenda će uvek biti kaput srednje dužine, bez dugmadi sa kaišem, a high-street modni brendovi su definitivno zaključili da mi obožavamo ovaj model i ponudili nam izobilje stilova kojim možemo osvežiti svoj garderober. 

S obzirom na to da se kamel kaputi najbolje slažu sa office modom, tražite elegantnije dizajne, odnosno nešto što je skrojeno do savršenstva. Pametne verzije možete naći kod brenda Max Mara, a morate da znati da iako ovi modeli deluju skupoceno, njihov vanvremenski potencijal je definitivno vredna investicija, koja će vas služiti u godinama koje dolaze. 

Ukoliko želite klasični kaput za brojne sezone, potražite u buticima brendova kao što su Hobbs, Maje i Marks & Spencer. Ukoliko želite nešto više vođeno trendovima, probajte opcije sa military inspiracijom koje nam nude brendovi kao što su Mango, Zara i Topshop. 

I dok je kamel nijansa u centru naše pažnje, u ponudi su i svetlije nijanse. Za ovu sezonu, predlažemo vam da uparite bordo boju ili karirani dezen, koji će se savršeno uklopiti sa novim krojevima i pletenim kreacijama. 

Od zabavnih, toplih, do vanvremenskih krojenih stilova, postoji savršeni kamel kaput za svakoga od nas. U našoj galeriji možete otkriti naše favorite: 
 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.