4 načina koji će vam pomoći da unapredite svoju vezu ovog aprila

datum: 21.04.2020.

Konačno više nigde nema snega oko nas, zimska jakna je otišla u svoj prolećni san, dok je šik trenč mantil isplivao iz dubina vašeg garderobera…

S obzirom da ste osvežili sve što ima neke veze sa vašim životom, zašto ne biste takvu pažnju posetili i svojoj vezi? Evo četiri lepa i iznenađujuća načina koja vam mogu pomoći da je dodatno oživite ovog proleća.

Sastanak tokom dana

Ako vi i vaš partner imate slobodne dane koje niste iskoristili, savetujemo vam da izdvojite jedan od njih i uživate zajedno čitav dan u lepom vremenu. Idite u svoj omiljeni bar ili kafić na happy hour, uživajte u pikniku i čaši vina… napravite atmosferu kao da ste pobegli iz škole. 

Zajedničke popravke

Ništa ne može bolje učvrstiti jednu vezu od zajedničke misije poboljšanja doma. Dogovorite se oko projekta koji možete savladati zajedno i uživajte u svakom momentu istog. 

Pokušajte da ne kažete ništa negativno što duže moguće 

Kada se žalite na stvari koje su oko vas često, to može uticati na vašu inače zdravu vezu i erodirati je. Kao što smo pominjali u našem tekstu o pravoj razmeri za dobru vezu, pokušajte da na svaku negativnu stvar koju izgovorite, dodate pet pozitivnih. U jednom momentu ćete prestati da budete negativni.

Otarasite se rutine 

Ništa ne može učiniti vezu više ustajalom i predvidivom od rutine koje se čvrsto držite. Ako sami sebi zatvorite opcije novog iskustva, možda ćete na taj način ugasiti plamen koji gori između vas i vašeg partnera. Dajte sebi oduška i probajte nešto novo, zajedno. Naučno je dokazano da je to jedan od najsnažnijih afrodizijaka koji postoje. 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.