Zavirite u australijsku vilu vojvode i vojvotkinje od Saseksa

Foto: marieclaire.com, datum: 01.09.2018.

Kraljevski par će živeti u ovoj vili tokom svoje turneje Australijom…

Ovo je samo još jedan dan u životima princa Harryja i Meghan Markle: kraljevski par je skoro odlučio gde će živeti u Sidneju. Do sada, oni su tražili luksuznu vilu koja bi mogla da bude njihov dom na drugoj strain sveta, kada odu u Australiju u turneju regijom, za oko dva meseca.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će kasnije ove godine posetiti Australiju, gde će prisustvovati Invictus Games događaju, a imaće i brojne druge javne nastupe. Kako je Australija malo previše daleko da se na kraju svakog dana vrate u Bakingemsku palatu, bilo je logično da će mladi par sebi pronaći dom za vreme koje će provesti na ovoj destinaciji. Prema jednom australijskom tabloidu, Harry i Meghan su navodno našli savršeni, privatni dom u kom će moći da se odmore posle napornog dana javnog života.

Herald Sun nam kaže da će novi dom mladog para biti Villa del Mare, koja je, bez iznenađenja, opisana kao “luksuzna kuća vredna više miliona”. Ona nudi vrhunski pogled na plažu, kao i osam spavaćih soba, u ukupno malo preko 650 m2 prostora.

Pogledajte video ove vile:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/suQC-5DQF-c" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Takođe, treba da znate da su Harry i Meghan vilu sada platili 39 miliona dolara, dok je pre samo tri godine njena cena iznosila opuštenih 41 milion dolara.

 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.