Stvari koje bi muškarci trebalo da nauče od žena

Photo: Marie Claire.ru; S.B, datum: 30.12.2019.

Priznajmo, žene su ipak malo više savršenije od muškaraca, a negirati ovu tvrdnju bilo bi krajnje apsurdno. Jer kada bi muškarci, makar u komunikaciji, bili upola slični ženama, svet bi bio mnogo lepše i lakše mesto.

Tako da hajde da malo popravimo svet i da učimo jedni od drugih. Ovo bi muškarci trebalo da nauče od žena.

1. Iskrenost

Žene su mnogo iskrenije i otvoreniej od muškaraca, s toga ne bi bilo loše da se u tome ugledaju na njih. Kada to kažemo, pre svega mislimo na iskrenost prema sebi. Žene obično znaju koliko vrede, koliko nešto umeju i koliko su dobre u tome. One ne zavaravaju sebe, već su u svemu apsolutno iskrene. 

2. Osećanja

Pripadnice nežnijeg pola se tako zovu s razlogom. One su osećajne i prema sebi i prema drugima, i ne ustežu se kada je ispoljavanje emocija u pitanju. Dok su muškarci nekada poput kamena, i nikako ne možete shvatiti šta vole, da li ikog vole i slično. Ne bi bilo loše da malo porade na boljem prikazivanju svojih emocija.

3. Pamćenje

Svaka žena zna kada je neki muškarac šta rekao, uradio i slično. One zaista sve pamte. Kada su muškarci u pitanju, kao da nemaju predstavu o vremenu i prostoru u kom se nalaze, a dobro pamćenje im zaista nije jača strana. Zato bi bilo fino da zapamte makar one važnije datume. Jer te sitnice zaista svima treba da znače.

4. Ljubav prema sebi

Ponavljamo, žene obično zanju koliko vrede i koliko imaju da ponude. Pune su samopouzdanja i veruju u sebe, a kada neko poštuje sebe, onda će vrlo lako imati poštovanja i prema svakom drugom živom biću. Zato to obavezno primenite!
 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.