Najjezivije vesti o kraljevskom paru

Foto: marieclaire.co.uk, datum: 06.09.2018.

Nismo sigurni koliko nam se ovo dopada…

Princ Harry i Meghan Markle su se venčali u maju, tokom jedne od najinteresantnijih ceremonija u istoriji kraljevske porodice. Ipak, tu nisu bili prisutni samo članovi kraljevske porodice i poznate ličnosti, od porodice Bechkam, preko Jamesa Blunta i Tom Hardya, do Opre. Voštane figure Meghan i Harrya imale su veoma interesantan dan takođe.

“Dobro ste pretpostavili! Jako smo uzbuđeni zbog činjenice da će se Meghan Markle uskoro pridružiti princu Harryu u “MadameTussaudsLondon! Dignite ruku ako vam se sviđa njen izgled!”, stoji u Instagram objavi Madame Tussauds, ispod fotografije voštanog para.

Ipak, prethodnog vikenda, par od voska je bio ponovo u centru pažnje, jer su fotografisani dok su obavljali svoje obaveze. Pa, rekli smo vam da je jezivo.

“OMG! Harry i Meghan su nam dali priliku da zavirimo u njihov dan, kao kraljevskih mladenaca i sve što možemo reći je… #couplegoals!”, objavili su iz Madame Tussauds, zajedno sa serijom fotografija.

Od držanja ruku u restoranu, do mahanja fanovima i šetnje pasa, voštani duo je uzdrmao London, pozirajući za fotografije i iznenađujući svoje fanove. Ovo definitivno nije očekivao.

 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.