Kako je Cara Delevingne proslavila svoj rođendan

datum: 11.09.2018.

Svi su bili – od Margot Robbie, do Zoe Kravitz…

Iste nedelje kada je održana njena rođendanska žurka, Cara Delevingne je viđena kako razmenjuje nežnosti sa Ashley Benson na aerodromu. U pravom holivudskom stilu, njen rođendanski party bio je ispunjen zvezdama, sa mnogo poznatih lica. Ona je 12.avgusta napunila dvadeset šest godina.

Zajedno sa serijom fotografija gostiju koji su pozirali sa osobom koja je odevena kao sirena, Delevingne je objavila: “Bio mi je rođendan pre nedelju dana i još uvek se smejem svim uspomenama”.

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Od slavnih ličnosti, pored navodne devojke mlade Care, zvezde serije Pretty Little Liars, Ashley Benson, mogli smo videti holivudsko plemstvo, poput Margot Robbie, Sienne Miller, Kate Beckinsale i Zoe Kravitz.

Neke fotke su napravljene u kabini za slikanje, jer priznajte, žurka ne bi bila kompletna bez toga. Bensonova je pozirala sa Delevingne, zajedno sa drugim poznatim licima, popu Gigi Hadid, Suki Waterhouse i Zoe Kravitz.

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Navodno, Ashley Benson je potvrdila glasine o svojoj vezi sa Carom Delevingne, kada je objavila selfie na kom jasno vidimo da ona nosi ogrlicu sa inicijalima A i C. Takođe, tu je i selfie iz maja ove godine, koji je ona podelila na Instagramu, a koji je raspalio glasine.

 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Kako saznajemo, “Cara i Ashley uživaju u društvu jedna druge, intimno plesajući i smejući se tokom cele večeri”.

Da li ste iznenađeni?

 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.