Top lista: 15 pari kariranih pantalona koje su must have za jesen

Foto: MarieClaire.com, datum: 09.10.2019.

Glomazni džemperi, udobna ćebad i pumpkin spice latte – da, jesen je definitivno stigla. 

Hladniji dani sa kojima se trenutno suočavamo munjevitom brzinom transformišu naše garderobere iz letnjih u tamnije i jesenje. Svaka devojka u svom ormaru ima izobilje jesenjih džempera, čizmica i teddy-bear kaputa, ali ovog puta, mi želimo da vam predstavimo nešto sasvim drugačije, što ćete sasvim sigurno poželeti da posedujete. U pitanju su karirane pantalone, odnosno trend koji smo već videli na modnim pistama i koji je daleko od običnog. 

Dajte svojim tamnim farmericama vreme za odmor, jer smo mi umesto vas pretražili čitav internet kako bismo pronašli petnaest najboljih pari kariranih pantalona. Svi modeli poseduju Glen karirani dezen, koji kombinuje male i velike karoe, a obično dolazi u neutralnim tonovima, što je idealno ako od njega želite da stvorite svoj omiljeni komad. 

Niste sigurni da je karirano baš za vas? Pa, ovako: ako uparite svoje karirane pantalone sa glomaznim džmeperom i Stan Smith patikama, dobićete ležerni svakodnevni izgled. Ukoliko svemu tome dodate blejzer istog dezena i patike zamenite sandalama ili cipelama, dobićete šik look za kancelariju, a ukoliko želite da izgledate odvažno, kombinujte ih sa čizmama sa platformama i kožnim jaknama. 

Na našoj listi ćete pronaći modele borjnih brendova, koji nude klasične modele, ali i one sasvim neobične: 

 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.