Postoji jedna boja u kojoj nikada nećete videti Kate i Meghan

datum: 02.10.2018.

Vojvotkinje od Kembridža i Saseksa, svojim pojavama u javnosti nam često drže lekcije iz stila, posebno kada se radi o elegantnoj, prefinjenoj modi…

Meghan Markle i Kate Middleton nikada nas nisu razočarale svojom mogućnošću da se obuku u pogodno prefinjenom maniru, koji odogvara pripadnicama kraljevske porodice. Ipak, one se ne boje da svoj izgled zadrže svežim i zabavnim uz povremenu injekciju neke jarke boje. Sećate li se kada je Kate nosila sunce žutu Dolce & Gabbana haljinu na Wimbledonu ovog leta? Ili Meghaninog ružičastog trench mantila?

Ali, dok su obe vojvotkinje više nego srećne da ponesu neku jaču nijansu, postoji jedna boja koju NIKADA nećete videti na njima, sve dok predstavljaju kraljevsku porodicu. Niti Kate, niti Meghan nikada ne nose narandžastu boju.

Ne postoji nikakva mračna i stara kraljevska tradicija koja diktira da je narandžasta boja zabranjena, već je u pitanju nepisano pravilo, koje se tiče mode. Kako kažu slavne fashion devojke i modni fotografi, narandžasta boja nikada neće izgledati dobro na slikama, pa se iz tog razloga uvek izbegava.

Ipak, iako je Meghan i Kate ne nose, sasvim drugačija situacija je sa kraljicom Elizabethom II. Ona nije poput regularne kraljice – ona je kul kraljica koja ne mari mnogo za takva pravila. Više puta smo je videli odevenu od glave do pete u narandžasto.

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.