Ponovo na sceni: Behati Prinsloo

Foto: marieclaire.com, datum: 10.10.2018.

Nakon tri godine pauze, prelepa manekenka će se ponovo prošetati modnom pistom. 

Modeli se pripremaju za najveći modni događaj sveta: Victoria’s Secret modnu reviju. Preko trideset lepotica potvrdilo je putem društvenih mreža da će ove godine prošetati najgledanijom modnom pistom. Najslavnije povratnice su Sui He, Shanina Shayk, Zuri Tibby i Devon Windsor. Najskorije, brend je objavio i povratak modela Behati Prinsloo, nakon trogodišnjeg odsustva sa modne piste. U međuvremenu, dvadesetjednogodišnja Kelsey Merritt dospela jeu  brojne naslove jer je prvi filipinski model koji će šetati pistom za Victoria’s Secret. 

I dalje ostaje pitanje da li će Gigi ili Bela Hadid biti prisutne na modnoj pisti? I dalje ne znamo da li ćemo videti Kendall Jenner, niti ko će nastupati. Ono što je još važnije, zanima nas kada će se revija tačno održati. Mnogi nagađaju da će to biti u novembru, na osnovu prošlogodišnjeg spektakla, ali iz brenda nisu izdali nikakvo obaveštenje. 
Gigant koji je u čitavom svetu najpoznatije ime donjeg veša, otkrio nam je nekoliko delića slagalice. Znamo da će se revija ovoga puta odigrati u Njujorku, dok je prethodno bila u Parizu i Šangaju.

Pored toga, dizajner Mary Katrantzou otkriće na i capsule kolekciju sa Victoria’s Secret brendom tokom modne revije, a svi komadi će moći da se kupe. 

“Želela sam da kolekcija bude puna boje i vesela, odvažna i snažna. Dizajnirana je da ohrabri žene da se zabave sa svojim donjim vešom, budu slobodne da istražuju dezene i boje, kao da im je to druga koža”, izjavila je ona. “Komadi se mogu nositi kao donji veš ili kao garderoba, tako da sve što je proizvedeno ima dvostruku svrhu. Želela sam da ostanem verna nasleđu ovog brenda, tako da su dezeni i boje ključni deo kolekcije, a Victoria’s Secret devojka predstavlja samo srce dizajnerskog procesa”.

Ostanite uz nas, a mi ćemo sa vama podeliti sve detalje, čim ih dobijemo.

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.