Mango kaput o kom pričaju svi modni urednici sveta

datum: 01.12.2019.

Ako uzmemo u obzir koliko smo svi opsednuti francuskom modom, kada vidimo da određeni modni komad okupira pažnju cele modne zajednice, znamo da se radi o nečemu fantastičnom…

Ove nedelje, u pitanju je Mango kaput. Mnogi bi pomislili da će ovaj članak biti posvećen brendovima Chloe ili Celine, ali ova sezona je ipak u svoj fokus stavila high street zimske kapute. 

Sa cenom od 160 €, moramo priznati da ovaj model izgleda daleko skuplje – on je malo povukao oversized fazon, ima laskajuću midi dužinu, sadrži karirani dezen i braon boju, što je kao što znate u skladu sa trendovima. 

Ovaj kaput ne obožavaju samo francuski modni urednici, već i poznate ličnosti poput Gigi Hadid koja je viđena u njemu, kao i influenseri Camille Charriere, Jeanne Damas i Pernille Teisbaek između ostalih. 

To nas dovodi do sledeće, pomalo loše vesti – u svim Mango buticima, ovaj kaput je rasprodat. Savetujemo vam da povremeno proverite da se kojim slučajem nije vratio na policu, jer je definitivno vredan truda. 

Mango je ranije imao običaj da pošalje dodatne zalihe viralnih odevnih komada, tako da se možemo makar nadati da ćemo ga i mi uskoro imati u svojim garderoberima. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.