Koncept Tike! proslavio treći rođendan

datum: 18.11.2019.

Prošlog četvrtka, koncept Tike! proslavio je svoj treći rođendan u beogradskom Tike! shop-u, koji je ugostio veliki broj kolekcionara i ljubitelja patika, predstavnike svetskih brendova sportske opreme, kao i brojne poznate ličnosti. Zvuci trep muzike nekih od najpopularnijih izvođača iz Srbije i regiona mogli su se čuti duž cele Ulice Kralja Petra, a pažnja zainteresovanih prolaznika bila je usmerena na veliki broj poznatih ličnosti koje su mahom pristizale na Tike! VIP rođendandsku žurku. Svi prisutni ispoštovali su zadati dress code, te su na žurku došli u svojim omiljenim patikama. 

Svojim prisustvom događaj su uveličali Bojan Perić, Vlada Vuksanović, zatim DJ Marko Nastić, influenseri Marija Nikolić Iamcrvena, Aleksandar Tašić Putriota, Dana Gašić Iamdanabarbara, Aleksa Čokić, Vanja Pantin, Nela Bunčić Jugoslovenka, Andrija Jović AndrijaJo, Sara Paspalj, Marija Skokljev, plesačica Anja Stefanović Unja Green, Aleksandar Marković Lex i 2Hot4Stage ekipa, producenti Foreigngotem i Malosamo, treper Branko Kljajić Fox kao i mlađe nade Teyadora, Elon, Numero, Kanbolex, Shan i Kastra Tomy Gang, Albino i Nina Storm, ali i mnogi drugi. Pored toga, veliki broj ljudi iz aktuelne Instagram zajednice ujedinjene oko street kulture i uvaženi predstavnici svetskih brendova sportske opreme Converse, Adidas, Reebok i Nike došli su da čestitaju rođendan popularnom konceptu Tike. Ipak, glavne zvezde večeri bili su reper Coby, grupa THCF i DJ Rokam, koji su ujedno bili zaduženi i za dobru atmosferu. 

Tike shop poznat je po svojoj vrhunskoj ponudi i ambijentu, ali i po dugim redovima koji se tokom noći formiraju ispred prodavnice u kojima kolekcionari čekaju jutro kako bi prvi došli do svog omiljenog limitiranog modela.
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.