Gucci Mane, Iggy Pop, Sienna Miller i druga poznata lica u novoj Gucci kampanji

Foto: Fashionista, datum: 09.10.2019.

Alessandro Michele organizovao je Gucci kućnu zabavu u rimskoj vili…

Pred sam kraj modnog meseca za proleće 2020 sezonu, sezonski kalendar i dalje ide dalje. Trenutno, nalazimo se u univerzumu Resort kampanja, a pre samo nekoliko dana, Gucci brend je predstavio svoju novu viziju sezone. 

Možda ste videli neke od ovih fotografija na internetu ranije ove nedelje zahvaljujući Gucci Mane, čije je scensko ime očigledni omaž italijanskoj modnoj kući. Konačno, luksuzni brend se udružio sa reperom kako bi zajedno kreirali omot njegovog najnovijeg albuma “Woptober II”, koji je takođe deo Gucci reklamne kampanje. Alessandro Michele, koji je kreirao eklektičnu kolekciju inspirisanu sedamdesetim, sa političkim porukama, udružio se sa umetničkim direktorom, Christopherom Simmondom i fotografom/režiserom Harmony Korine kako bi priredio Gucci zabavu u Villa la Furibonda u Rimu.

Nazvana #ComeAsYouAre_RSVP, kampanja takođe predstavlja Siennu Miller i Iggy Popa pored Gucci Manea, kao i eklektičnu ekipu zabavnih ljudi, odevenih u slavnu Micheleovu Guccifikaciju. 

“Gucci zabava je permanentna, jer predstavlja, pre svega, stanje uma: sve je moguće, granice ne postoje, svi idu sa svima i što se seje to se žanje”, stoji u zvaničnoj objavi ove kampanje. “Odeća nudi neograničene mogućnosti svima koji žele da izgledaju kao da nemaju nikakve barijere ili limite pred sobom”. 

Pogledajte čitavu kampanju u galeriji:

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.