Fashion inspiracija :30 modnih ideja za 30 dana aprila

Foto: Pure Wow, datum: 21.04.2020.

April je prvi zvanični prolećni mesec, u kom sebi dajemo oduška, uživamo u lepom vremenu i zaboravljamo na hladno i sumorno vreme koje je glavna karakteristika zime…

Sa prolećnim promenama, pomeranjem sata i svim drugim detaljima koji uključuju naše okretanje novog lista i začetak nove, sunčane i vesele etape života, menja se i naša garderoba. Sve zimske stvari bez kojih nismo mogli da zamislimo prethodne dane, sada bi trebalo da se vrate na svoje mesto, gde će biti brižljivo spakovane u kutije i udaljene police garderobera, gde će strpljivo čekati iduće hladne dane tokom kojih će nas grejati. 

Kada se budete bavili sređivanjem svog garderobera, savetujemo vam da izdvojite malo vremena i dobro se zagledate u svaki komad odeće koji posedujete, jer se upravo jedan od njih u najmanju ruku nalazi na našoj listi. 

Bez daljeg odlaganja, predstavljamo vam trideset odevnih kombinacija za trideset dana aprila – prelistajte galeriju, inspirišite se i u glavi već sada stvorite viziju svojih odevnih kombinacija za ovaj mesec.
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.