Celine na Paris Fashion Week

Foto: Fashion Network, datum: 30.09.2018.

Vladavina Phoebe Philo u Celine modnojo kući, zvanično je gotova. Hedi Slimane je zauzeo njen pijedestal i pokazao nam da se kao kreativni direktor ovog brenda oseća sjajno, debitovanjem na Paris Fashion Week sa svojom proleće/leto 2019 kolekcijom.

Nakon nekoliko detalja vezanih za njegov debi koji su podeljeni dan pre modne revije, ova prezentacija sa 96 lookova, bila je većinski fokusirana na luksuzni party look u Slimaneovoj viziji.

Slimane je iskoristio ovu značajnu priliku i odlučio da nam predstavi možda nešto sasvim neočekivano. Phoebe Philo je bila hvaljena zbog svojih stilskih komada, koji su bili esencijalni, dok je Slimane predstavio asortiman koji je kao stvoren za rok zvezde. Njegov uticaj evidentan je u čitavoj kolekciji – od palete crne boje, njegove vizije kožnih komada i detalja u formi šljokica.

Tokom ove revije, predstavljeni su i muški komadi, a posebno su nas oduševila odela sa kožnim komadima. Definitivno smo mogli da primetimo uticaj vremena koje je Slimane proveo kao kreativni direktor Saint Laurent brenda.

Pogledajte sve što nam je ovaj sjajni dizajner predstavio u galeriji:

 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.