Balmain na Paris Fashion Week

Foto: Fashion Network, datum: 30.09.2018.

Olivier Rousteing oduševio nas je na Paris Fashion Week i dokazao zašto su njegove revije među najposećenijima, gde god da se održavaju.

On nam je ovog puta ponudio mešavinu upadljivih referenci prošlosti, koje definitivno postaju deo sadašnjosti zahvaljujući kreativnim umovima kao što je on. Tokom poslednjih nekoliko sezona, dizajner je osvežio izgled brenda suptilnim nagoveštajima prošlosti, nudeći nam nešto upadljivo tek s vremena na vreme.

Ipak, sve se to promenilo u kolekciji za proleće 2019 godine. Ovoga puta, sve je jače, bolje, veće i sjajnije. Reviju je otvorila Cara Delevigne, a takođe je i zatvorila, što je definitivno izmamilo osmehe na licima prisutnih, jer je Cara modnu pistu zamenila bioskopskim platnom.

Nova Rousteingova kolekcija predstavljena je u nekoliko delova – prvo su pistom koračali sasvim beli stajlinzi, akcentovani detaljima od srebra, da bi nakon njih prodefilovali modeli akcentovani crnim dezenima. Čitav događaj pratila je hit muzika osamdesetih, koja se idealno uklopila uz priču modne revije.

Posebnu referencu glasnih osamdesetih kreirale su torbe kreirane od prozirnih materijala, kao i vrećaste duboke čizme, kombinovane uz mini haljine i izbledele teksas jakne.

Saznajte više u našoj galeriji:

 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.