Između sna i jave: Bottega Veneta Illusione

Foto: Fashionista, datum: 09.09.2019.

Mirisni par za njega i nju u sebi sadrži esenciju slatkog života…

Bottega Veneta brend briše granicu između sna i jave svojim novim mirisnim duom, Illusione, koji dolazi u verzijama za njega i nju. Inspirisani idejom ljubavi, ovi parfemi u sebi sadrže senzualnu italijansku privlačnost predstavljenu iz dve perspektive. 

Ova remek dela su kreirana od strane trija vrhunskih parfimera, dok njihovi mirisi asociraju na italijanske pejzaže. Mirisi se nalaze na samoj sredini, između svežine i senzualnosti, što je evidentno kroz interesantne kontraste između gornjih nota citrusa i baznih nova drveta. Illusione for Her predstavlja cvetni miris koji su kreirali Annick Menardo i amandine Clerc-Marie, dok je Illusione for Him delo Antoine Maisondieu i sadrži drvenastu citrusnu aromu. 

Gornje note Illusione for Her sastoje se od bergamota i crne ribizle, koje prati talas cveta pomorandže i zelene smokve, što savršeno prati baznu notu masline i tonka zrnaca. Sa druge strane, Illusione of Him u gornjim notama sadrži limun i gorku esenciju pomorandže, a svoj muževniji izraz duguje sastojcima poput drveta i bele kedrovine, pri čemu je sve spojeno vetiverom i tonka zrncima. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.