Dua Lipa i YSL predstavljaju novi parfem - LIBRE

Foto: Hype Bae, datum: 20.08.2019.

Sasvim novi Libre miris. 

Ranije ovog leta, Dua Lipa podelila je nekoliko momenata iza scene sa snimanja svoje kampanje za YSL Beauty. Skoro, ona je na svom Instagram nalogu dala prvi pogled na kampanjske fotografije urađene u Parizu, na kojima pozira sa sasvim novim Libre parfemom slavnog luksuznog brenda. 

YSL Beauty parfem dolazi u elegantnom pakovanju koje sadrži slavnu crnu i zlatnu boju po kojoj je ovaj brend poznat, kao i geometrijske uglove i YSL logo koji se obmotava oko flašice. Zlatni lanci okružuju vrat flašice, kao da je ona žena koja nosi nakit oko svog vrata, dok je geometrijska forma kreirana tako da nas asocira na muški sako. Čitava bočica finiširana je asimetričnim crnim zatvaračem. 

Igrajući se na liniji koja deli muževno i ženstveno, ovaj miris je inspirisan trenutkom kada je Yves Saint Laurent pretvorio smokinge u ženstvenu večernju garderobu tokom šezdesetih godina. Miris sadrži fougere strukturu, koja predstavlja porodicu parfema koji se obično prave za muške kolonjske vode sa elementima lavande, hrastove mahovine i kumarina. Kako bi dobio svoj ženstveni sloj, Libre u sebi sadrži note cvetaa pomorandže i vanile. Na ovaj način je nastao cvetni miris, koji ne miriše kao činija potpurija. Balans slatkoće cveta pomorandže i rustičnih, drvenastih mirisa je ono što kreira jedinstveni kvalitet androgenosti u ovom mirisu. 

Cena YSL Beauty Libre parfema ide od 75 do 135 dolara, u zavisnosti od njegove veličine. Za sada, datum zvaničnog lansiranja nije objavljen, ali očekujemo da će se na policama naći tokom ovog meseca. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.