Chanel predstavlja svoju ultimativnu kremu

Foto: chanel.com, datum: 10.08.2018.

Po prvi put, Chanel ujedinjuje sve aktivne molekule životnog ciklusa biljke Vanilla Planifolia u proizvodu nove generacije i trodimenzionalne nege kože: izuzetna prirodnost, koncentracija bez presedana i predana senzualnost.

Priroda na vrhu svoje moći za revitalizovanu, obnovljenu i zaštićenu kožu koja se čini izjednačenom, snažnijom i sjajnijom, dan za danom. Umetnost formulacije podignuta je do najvišeg nivoa sofisticiranosti sa teksturom dvostruke emulzije. Više od kreme, L'Extrait de Crème.

Sublimage L'Extrait de Crème nudi koži moć lečenja u izuzetnoj kremi.

Na dodir, tekstura Sublimage L'Extrait de Crème je izvrsna. Pri aplikaciji podstiče fine, sveže senzacije pre nego što se stopi u kožu, momentalno se upijajući.

Ritual aplikacije:

- Uzmite malu količinu Sublimage L'Extrait de Crème sa špatulom i utapkajte je na svaki obraz, čelo, vrat i dekolte.

- Koristeći obe ruke, glatko pređite preko lica, od centra prema spolja. Zatim, pređite ispod vilice, od brade ka ušima.

- Konačno, za dekolte, nežno prelazite rukama od brade ka ključnim kostima.

- Nakon primene, kako biste optimiziovali sve benefite kreme, uradite pokret za revitalizaciju, posebno razvijen od strane Chanel-a: masaža u kružnim pokretima sa zglobovima i zatvorenim rukama preko ključnih delova lica.

Pored krema i fluida za sve tipove kože, u Sublimage liniji se nalaze i revitalizujući mist, esencija, maska, kao i krema za sunčanje sa SPF faktorom 50.

 

 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.