Chanel predstavlja novu Beauty kolekciju

Foto: Hype Bae, datum: 14.08.2019.

Kreirana za beauty minimaliste. 

Chanel Beauty jesen 2019 kolekcija nazvana Noir et Blanc, dokaz je da monohromatski tonovi nikako ne moraju biti dosadni. Kreirana sa simboličnim crno-belim nijansama Chanel logoa na umu, kolekcija sadrži esencijalne bezbojne, ali ipak glamurozne komade. Inspiracija za kreiranje ove linije dobijena je iz života Gabrielle Chanel, uključujući arhitekturu i enterijere Pariza u vreme kada su crno-bela kinematografija i fotografija vladale svetom. Gabrielle je jednom rekla: “Žene misle o svim bojama, osim o odsustvosti boje. Rekla sam više puta da crna ima sve što joj je potrebno. Bela takođe. Njihova lepota je apsolutna. U pitanju je perfektna harmonija”.

Prozirna, svetlucava Le Gel Paillette ovoga puta stiže kao hajlajter. Svilenkasti gel je inspirisan vodom koja se presijava, a može se koristiti za kreiranje sasvim sjajnih ili pak nešto prizemnijih lookova. Za oči, u ponudi su dve palate senki, Les 4 Ombres. Kremasto glatke senke sada dolaze u Noir Supreme paleti koja sadrži tamnije tonove braon boje i Modern Glamour koja se sastoji od hladnijih tonova srebra, bele i mat crne boje. Ombre Premiere Top Coat boje su idealne za spoljni sloj odvažnih makeup lookova sa Penombre, odnosno svetlucavo crnom i zlatnom nijansom i Carte Blanche, koja sadrži belu i srebrnu boju. Stylo Yeux Waterproof olovke za oči su takođe deo ove ponude, sa kontrastnim crnim i belim šemama.

Što se tiče proizvoda za usne, u ponudi su Rouge Coco Gloss koji dolazi u pigmentisanoj Laque Noire boji, kao i Crystal Clear sjaj za usne. Ako preferirate mat teksture, nove boje Rouge Allure Liquid Powder su takođe predstavljene, kao i Rouge Allure Velvet Extreme karmini, koji će dodati malo boje ovoj kolekciji, svojim tonovima bordo i boje ruže. Liniju finiširaju Le Vernis lakovi za nokte, u crnoj i beloj boji. 

Nova kolekcija dostupna je za kupovinu od 5.avgusta, a sve proizvode možete videti u galeriji. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.