Zimska idila u Gucci stilu

Foto: Hype Bae, datum: 22.10.2019.

Nova kolekcija sadrži nežni vuneni matrijal koji datira iz tridesetih godina prošlog veka…

Gucci brend ide korak ispred svih i predstavlja svoju Towards Winter kolekciju, koja sadrži čitav niz sezonskih must have komada. Kreativni direktor brenda, Alessandro Michele, odlučio se za maštoviti estetski pristup, koji uključuje teže materijale zbog toplote koju nam pružaju, teksture zbog komfora i slavne motive ovog brenda u interesantnim kombinacijama boja. 

Nova GG vunena tkanina ovog brenda inspirisana je originalnim dizajnom iz tridesetih godina, koji je akcentovan ispreplitanim GG motivom brenda. Primarne boje za torbe uključuju bež bazu i GG dezen boje abonosa, odnosno plavu bazu i crveni GG dezen. Što se tiče svilenih i mekanih aksesoara, u ponudi su tri varijacije boja – pink-bordo; bež-abonos; plavo-crvena, a upravo te boje možemo videti na šalovima, pletenim kapama, kačketima, fedorama i vizirima. 

Što se obuće tiče, Princetown i New Jordaan papuče za žene izgubile su svoj uobičajeni kožni materijal, zarad nešto ležernijeg osećaja. Čizmice su u potpunosti postavljene bogatom vunom i imaju gumene đonove zarad bolje stabilnosti. Muška obuća uključuje čizme, Princetown papuče, vozačke mule sa vunenom postavom, slip-on i New Ace patike. Pored ove kolekcije, luksuzna modna kuća će lansirati i ready-to-wear komade, u pravo vreme pred hladnije mesece koji su pred nama. 
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.