Zara Campaign Collection je upravo lansirana

Foto: MarieClaire.com; Refinery29, datum: 21.10.2019.

Vaša tajna sjajnog izgleda, čak i kad ste na budžetu. 

Pravi Zara fanovi znaju da ovaj slavni brend lansira specijalne kolekcije nekoliko puta godišnje. Jedna od njih je Campaign Collection, koja je predstavljena ove nedelje. Campaign Collection je ranije bila deo regularne ready-to-wear ženske linije, ali je pre nekoliko godina postala odvojeni entitet, sa novim linijama koje se predstavljaju dva puta godišnje – jedna za sezonu proleće/leto i druga za jesen/zima deo godine, u skladu sa tradicionalnim modnim šoping kalendarom. 

Kolekcija, koja se obično sastoji od 20 do 30 komada drugačija je od svega drugog što Zara ima u svom repertoaru, sadržeći luksuznije materijale i savremenije kreirane komade, koji su uz to i dalje pristupačni. Potom, tu je kreativna priča. 

“Naša glavna kolekcija namenjena je pre svega potrebama naših kupaca, ali Campaign Collection predstavlja odrasz naših ideja i osećanja, dok istovremeno obraća pažnju na potrebe kupaca. Ove sezone, kampanja je inspirisana senzualnim Parižankama. Naše muze su bile različite francuske glumice iz sedamdesetih i ranih osamdesetih godina”, kaže kreativni tim slavnog brenda. 

Nagoveštajte francuskog stila možete primetiti u špicastim kitten mulama i svilenim haljinama koje su dekorisane štrasom i čipkom. Svi komadi odišu elegancijom i lako se mogu kombinovati zarad stvaranja romantičnih vibracija. S obzirom na to da se standardne Zara kolekcije brzo rasprodaju, jasno nam je šta će se ovog puta desiti. Moramo vam naglasiti samo jedno: kada se određeni Zara komad rasproda, on se nikada neće ponovo proizvesti. 

Dakle, znate šta vam je činiti – odaberite svoje favorite i pravac u kupovinu. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.