TOP izbor: najbolje helanke za ovu sezonu

Foto: Hype Bae, Pinterest, datum: 09.11.2019.

Savršeno rešenje za nedostatak stilske inspiracije ujutru, jeste oblačenje helanki u kombinaciji sa našim omiljenim džemperom ili blejzerom…

Ukoliko je to i vaša solucija za kojom često posežete, znajte da niste jedine. Mi vam baš iz tog razloga predstavljamo naše omiljene dizajnerske komade, koje će vašoj odevnoj kombinaciji dati dodatni dodir stila. Niko nikada neće saznati da ste se ujutru spremile za dvadeset minuta. Kao što možete videti u galeriji, među našim favoritima nalaze se Gucci, Balenciaga, Off-White™ i mnogi drugi. 

Naš omiljeni komad iz ove gomile su 1017 ALCY 9SM helanke, koje su jednostavno savršene. Njihovo ime nam govori sve. Napravljene su od kvalitetnog viskoznog materijala koji se obavija oko vaših nogu pružajući vam neverovatnu udobnost. 

Traka koja se nalazi oko struka je elastična, pa će se savršeno oblikovati u skladu sa vašim pokretima, a tu je i horizontalni rasjferšlus koji će sve zadržati na svom mestu. Helanke koje spadaju konstatno su najgora noćna mora svake devojke koja ih nosi, pa to jednostavno moramo izbeći po svaku cenu.

Prelistajte našu galeriju i nađite svoju omiljenu opciju za ovu sezonu. Ljubitelji logomanije biće oduševljeni Prada i Versace opcijama, dok će se minimalisti i puristi svakako obradovati Balmain izdanju. 
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.