Tommy Hilfiger x Zendaya na njujorškoj nedelji mode

Foto: Fashionista, datum: 11.09.2019.

Slavni prijatelji ove superzvezde uveličali su njenu modnu reviju…

Kada se radi o modnim revijama, teško je premašiti one koje je zatvorila Grace Jones. Ipak, glumica/pevačica/dizajner Zendaya definitivno ne beži od tih ambicija, pa je u nedelju, u slavnom Apollo teatru pomerila granicu mogućeg sa svojom novom modnom revijom, urađenom u saradnji sa slavnim brendom Tommy Hilfiger. 

Od samog starta, revija je obećavala uspeh. Fanovi, novinari i druge slavne ličnosti čekali su u redovima kako bi ušli i zauzeli svoje mesto, uživajući u spektaklu koji su Tommy i Zendaya pripremili. Rezultat? Vintage automobili, virtuozni saksofonista i čitav hor, parkirani ispred poleđine ćoška u sitlu sedamdesetih. Drugim rečima, to je bila savršena postavka za sve modele koji su defilovali pistom, noseći kreacije iz Tommy Hilfiger x Zendaya nove kolekcije – od odela sa zvonaricama, sa midi suknjama i čizmicama do kolena. Ova revija je bila nešto poput portala prema prošlosti, vraćajući nas u sasvim svežu verziju sedamdesetih. Plisirane vunene suknje uparene su sa prozirnim crnim bluzama, prekrivenim tufnicama, dok je srebrni lame dobio novi život u društvu trendi zmijske kože. Leopard kaputi nošeni su preko kožnih crnih haljina, odajući skromni i istovremeno seksi izgled. 

Ono što je bilo još važnije od odeće, bile su vibracije kojima su zračili modeli – postava ljudi različitih boja kože (ne bele), koji su plesali, igrali i šepurili se po sceni, sa samopouzdanjem koje retko možemo videti tokom modnih revija. Malo je reći da su gosti revije bili oduševljeni. 

U našoj galeriji možete videti sve odevne kombinacije: 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.