Stiže nova adidas x Stella McCartney kampanja

Foto: Hype Bae, datum: 22.07.2019.

Prateći otkrivanje svoja dva nova odevna komada kreirana u saradnji sa Evrnu i Bolt Threads brendovima, adidas by Stella McCartney konačno predstavljaju čitavu jesen/zima 2019 kolekciju. Kampanja sadrži održive i inovativne tkanine, koje nosi kandaski muzičar, Grimes. 

Kreirana tako da odgovori na dinamične potrebe žene, kolekcija sadrži komade napravljene uz pomoć vrhunskih metoda koje smanjuju uticaj na našu planetu. Odeća je kreirana od recikliranog poliestera. Boost, Climachill i Climalite tehnologije su dodate kako bi podnele intenzivne vežbe i klimatske uslove. “Performanse i stil su u srcu svakog komada iz adidas x Stella McCartney kolekcije, ali verujemo da to ne mora doći sa cenom po našu planetu. Naš fokus za ovu kolekciju bio je inkorporiranje materijala koji će nas dovesti korak dalje prema našem budućem cilju održivih odevnih komada”, kaže Stella McCartney. 

Po pitanju dizajna, grafički dezeni imaju zemljane tonove inspirisane prirodom. Stilovi su inspirisani kolekcijom koju je Stella McCartney predstaivla na modnoj pisti. Ključni komadi uključuju novu Warpknit Long Sleeve bluzu koja sportistima omogućava da ostanu sveži dom vežbaju, kao i Light Jacket i Run M20 Shorts.

Za kampanju, odabrana je kanadski muzičar i aktivista Grimes, koja se može videti na slikama u galeriji, jer je “strastvena i otvorena po pitanju zaštite naše planete, dok ujedno pomera kreativne granice i inspiriše žene da otključaju potencijal u svim aspektima svojih života”. 

Odabrani komadi iz ove kolekcije su već sada dostupni za kupovinu, dok će ostali biti dostupni od 1.septembra. 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.