Septembarska hit lista

Foto: Promo; naslovna fotografija: Pinterest, datum: 22.09.2019.

Septembar, kao prvi jesenji mesec, donosi nam veliki broj trendova i početak nove modne priče. 

Za vas smo izdvojili haljine koje će olakšati prelazak iz leta u jesen. Ove sezone, u modi su interesantni komadi, koji predstavljaju tvrđu verziju romantike, a pravi primer toga je kombinacija čipkastih dezena i kombar čizama kao pravi modni ultimatum. Odaberite svoje omiljene modne komade dekorisane ovim delikatnim i ženstvenim materijalom, a potom njihovu urođenu ženstvenost razbijte hard-core čizmama sa odvažnim đonovima i utilitarističkim izgledom kako bi ste na savršeni način poneli ovaj trend. 

Pored ove interesantne kombinacije, tokom ove jeseni će pravi hit biti i sve boje peska, koje su jednostavne i skladne, a možete ih nositi uvek i svuda. Kao jedan od glavnih neutralnih tonova, boje peska u svim svojim nijansama mogu se kombinovati na bezbroj načina, dajući vam mogućnost da stvorite ležerne i opuštene izglede, ali i one koji su pogodni za kancelarijsko okruženje i formalnije prilike. 

Ukoliko se još uvek niste odvažili da ponesete neki od trendi modnih aksesoara, savetujemo vam da se ove jeseni fokusirate na upečatljive detalje, koji će vam dati priliku da svojom odevnom kombinacijom kreirate WOW efekat. Odaberite aksesoara animal dezena, uzimajući u obzir da je ove sezone sve dozovljeno – od leoparda do zmijskog printa. 

Ako kojim slučajem sumnjate u postojanost ovog modnog hita, prelistajte naše galerije sa nedelje mode i uverite se i sami – animal print kao vibrantni dezen vlada modnim pistama iz sezone u sezonu, u toj meri da je postao novi neutral. 

U našoj galeriji možete pronaći savršene primere svega navedenog, što će vam pomoći da otkrijete najbolji način da ih isprobate: 
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.