Savršena nude varijanta omiljenih Nike patika

Foto: Hype Bae, datum: 14.08.2019.

Jer, svi vole nude tonove. 

Nike novi neutralni Air Force 1 ’07 Premium model je must have za sve ljubitelje patika. Ove patike kreirane su sa paletom boja nazvanom Bio Beige, a koja kombinuje nude tonove i boju peska, zobg čega su dovoljno versatilne da se nose sa praktično svakom odevnom kombinacijom. 

Air Force 1 silueta je idealna za ovaj tip tona. Swoosh se predivno uklapa sa stranama patike, koje su akcentovane tonalnim šavovima. Svaki panel koji se koristi za kreiranje ovog dizajna stapa se sa sledećim, skoro pa neprimetno. Ono što je dodatno interesantno jeste činjenica da su i pertle ovog modela istovetno tonirane, tako da ne postoji nijedan deo gornjišta koji nije u koloritnom skladu. Perforacije na jeziku i dve sa strane takođe pružaju sjajnu ventilaciju, što će vam pogodovati tokom vrelih letnjih dana. 

Gumeni đon ovog modela dolazi u dva tona, a dekorisan je Air brendiranjem sa zadnje strane. 

Nude patike su uvek savršene za stilizovanje, pošto ne postoji nijedna boja koja se sa njima ne uklapa. Možete ih poneti sa sasvim crnom odevnom kombinacijom za minimalistički gradski look, ili možete nabaciti neon tonove kako biste kreirali statement izgled. Na kraju, moramo još reći da se ovaj model već sada može kupiti po ceni od 150 dolara. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.