Rihanna predstavlja drugu Fenty kolekciju

Foto: Hype Bae, datum: 24.06.2019.

Nije kao da do sada nismo znali da Rihanna može uraditi sve, ali sa svojim drugim lansiranjem za brend Fenty, umetnički direktor brenda nas je podsetila na svoje višestruke kvalitete, kao kreativna i žene istovremeno. Njena njujorška pop-up prodavnica je otvorena pre nekoliko dana, a modna kuća je upravo predstavila svoju sledeću kolekciju ograničenog izdanja “Release 6-19”, sa fotografijama koje je napravila upravo Rihanna. 

Početni asortiman za Fenty uglavnom se sastojao od savremenih silueta teksasa i uglađenih odela, dok nova kolekcija iskušava svoje postojanje u letnjoj estetici, sugerišući nam da maštamo o putovanjima. Materijali, poput onih pletenih, satena i žerseja su iskorišeni kako bi se kreirale pripijene haljine, koje su dostupne u paleti boja inspirisanoj zalaskom sunca, ali i u interesantnim dezenima. Kreirana za slobodoumne, ova kolekcija poseduje modele sa asimetričnim šavovima i riševima, dok će njen deo biti i predimenzionirane majice koje će biti ukrašene slikama Barbadosa. 

Na ovim fotografijama, imamo priliku da vidimo i nove aksesoare, koji idu od naočara, preko obuće do nakita. Dva nova stila naočara za sunce će biti dostupna – Techno Mask i savitljive Centerfold Frames. 

Fenty će ponuditi nove T-heel sandale sa kaišićima, dok će fanovi nakita moći da uživaju u narukvicama i brojnim drugim detaljima. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEИTY (@fenty) on

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.