Prva kampanja Rihanninog modnog brenda Fenty

Foto: Hype Bae, datum: 24.05.2019.

Nakon prvog pogleda na novitete iz luksuzne modne linije Fenty, Rihanna nam sada predstavlja i prvi kampanjski film svog novog brenda.

Na snimku možemo videti asortiman modela u komadima koje je pevačica već predstavila na svom instagram nalogu, uključujući kožne sandale, svetlo pink korset blejzer haljinu i mnogo toga drugog. U zvaničnoj press objavi, saznali smo da se možemo radovati ready-to-wear komadima, aksesoarima, obući i naočarima sa potpisom Fenty. 

S obzirom na to da je identitet brenda povezan sa Rihanninim sopstvenim stilom, nismo iznenađeni činjenicom da je upravo ona njegov kreativni direktor. Njen stilista, Jahleel Weaver je stilski direktor brenda. Ključni komadi predstavljeni ovom kampanjom uključuju bele modele, poput predimenzionirane teksas jakne i sličnih stvari. Rihanna se takođe pojavljuje u ovoj kampanji, u tamno plavoj korset haljini.

Evo šta je slavna zvezda imala da kaže o svom novom projektu: 

“Žene su sila koja pokreće planetu. Mi smo svestrane, komplesne, ranjive ali otporne, a Fenty se obraća svim našim pojedinostima. Nekim danima, želimo da budeo podređene, ali češće želimo da vladamo i budemo pomalo od obe strane. Bilo je imperativno kreirati liniju koja je dovoljno versatilna da nas prihvati i slavi na taj način. Kolekcije se lako mogu kombinovati i kreirane su tako da predstavljaju obeležja vašeg stila. Jedva čekam da vidim ljude u kojim kreacijama!”

Kao što smo već rekli, kolekcija će biti zvanično lansirana 29.maja.
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.