Predimenzionirane teksas jakne kao pravi modni hit

Foto: Fashionista, datum: 01.04.2020.

Teksas jakne jednostavno nikada neće izaći iz mode, barem ne u izvornoj formi u kojoj i dan danas postoje…

Kada se radi o teksas jaknama i trendovima, menjaju se samo stvari sa kojima se one kombinuju, eventualno boja i možda donekle njihov kroj – ipak, njihovo generalno postojanje se nikako ne dovodi u pitanje. Denim-on-denim trend ponovo doživljava svoju popularnost, zahvaljujući brojnim slavnim ličnositma koje mu ulivaju samopouzdanje – poput Jennifer Lopez koja se na zabavi za film Hustlers pojavila u teksas grudnjaku i teksas pantalonama iste nijanse. Gigi Hadid takođe obožava ovaj trend, pa neretko nosi predimenzionirane teksas košulje u kombinaciji sa pantalonama širokih nogavica. 

Ukoliko biste vi želeli da se odevate kao Gigi, predlažemo vam da odaberete teksas jakne koje su za nijansu modernije i opuštenije od onih ranije popularnih. Dobrodošli su i modeli dekorisani nitnama ili cvetnim vezom, jer upravo ti elementi na savršeni način razvijaju teksas monotoniju. 

Dakle, ukoliko želite da pronađete konkurenciju svojoj kožnoj jakni, savetujemo vam da prelistate našu galeriju i otkrijete naše favorite od teksasa: 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.