Otkrivamo najpopularniju midi suknju Instagrama

Foto:Pinterest, datum: 23.08.2019.

O njoj smo razmišljali čitavog leta – o njenoj modernoj silueti, nežnoj svilenoj tkanini, porubu koji doseže tik ispod kolena… Da, govorimo o leopard midi suknji koju možete videti na čitavom Instagramu!

Kao nezvanična IT suknja leta, ona se našla u garderoberima praktično svake moderne žene. Ipak, koliko god da je ona popularna, teško je pronaći opciju koja izgleda dobro, a da vam pritom ne potroši čitav mesečni budžet. Barem smo tako mislili. Brend nazvan Go-Samsara Silk Skirts prodaje leopard midi suknju preko Amazona za samo 25 dolara. 

Ne samo da će ova suknja izgledati sjajno na svima, već njen dezen može učiniti da ona bude statement komad ili sasvim neutralna u zavisnosti od vašeg stilizovanja, što je čini neverovatno versatilnom, 

Brojni brendovi su ponudili ovaj komad u svojim linijama, sa cenama koje idu do sto dolara, a ponekad i mnogo više, tako da je ova opcija idealna za sve. Bilo da je kombinujete sa košuljom za office varijantu ili teksas jaknom kada izlazite sa prijateljima, svilenim kamisolom za sastanke, sigurni smo da se nećete pokajati ako je kupite. 


 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.