Novo izdanje Reebok x Victoria Beckham kolekcije

Foto: Hype Bae, datum: 11.09.2019.

Prateći njenu prethodnu kolekciju sa brendom Reebok koja je lansirana ove godine, Victoria Beckham se ponovo udružila sa sportskim gigantom i oduševila svoje fanove…

Ovog puta, za svoju jesen/zima 2019 kolekciju, ona je bila inspirisana svojom svakodnevnom rutinom za vežbanje, kreiravši uzvišene komade fitness garderobe, nastale pod uticajem njenog sopstvenog putovanja kroz svet profesionalnog plesa. 

Kolekcija sadrži ženske i uniseks komade, kao i novu obuću. Patike dolaze u krem boji, kao i neon zelenoj, u novoj plitkoj silueti nazvanoj Bolton Sock Lo, kao i poludubokoj varijanti Bolton Sock Hi, koje smo prethodno već imali prilike da vidimo. Što se odeće tiče, komadi prate paletu boja dragulja, koja je primenjena na svemu – od sportskih brushaltera, helanki i majica, pa sve do predimenzioniranih bomber jakni, kapa i ogrtača. 

Kampanju za novu kolekciju fotografisao je Mario Sorenti, dok je stilista bio Alistair McKimm. Pogledajte je u galeriji i znajte da su svi noviteti već dostupni za kupovinu.
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.