Kako su naše omiljene ličnosti izgledale na svom prvom crvenom tepihu

Foto: MarieClaire.com, datum: 30.09.2020.

Kada imate želju da budete poznati, da čitav svet zna vaše ime i da zarađujete milione dolara radeći ono što volite, znate da morate platiti određenu cenu za sve to…

Bilo da se radi o privatnosti koju više nećete imati, javnosti koja budno prati svaki vaš korak ili komentarima na vaš izgled i sve što izgovorite i uradite, sve što ste nekada mogli da sakrijete od drugih sada je svima dostupno. 

Verovatno takođe znate da ste prava poznata ličnost tek onda kada se nađete na crvenom tepihu, a fotografi vas okruže ne bi li dobili što bolju sliku vaše odevne kombinacije, dok novinari zuje oko vas postavljajući vam razna trivijalna pitanja. 

Bilo da se radi o uspehu preko noći ili vrednom i trudnom radu, svaka ličnost iz Holivuda čije ime sada nešto znači, u jednom trenutku je bila novajlija na crvenom tepihu. Mi smo ovog puta odlučili da vam predstavimo čitavu galeriju naših omiljenih zvezda, u kojoj ćete sigurno uživati.

Pored brojnih pogodaka, videćete i neke neverovatne promašaje koji će vas ostaviti bez teksta. Udobno se smestite i prelistajte svih četrdeset slika. 
 

© 2021 MarieClaire | All rights reserved.