Kako poneti neon – glavni trend sezone

Foto: Pure Wow;Pinterest, datum: 13.08.2019.

Kao ljubitelji mode, često primećujemo modne trendove mesecim pre nego što se oni uvuku u svačiji garderober i Insta feed…

Ipak, uvek se provuče i poneko iznenađenje, koje dospe u must-have mešavinu. Uzmimo za primer ponovno pojavljivanje neon odeće, aksesoara i beauty proizvoda. Ovaj donekle kontroverzni trend akumulirao je svoju snagu tokom proteklih nekoliko meseci, a ne pokazuje znake usporavanja, što nam dokazuje Pinterest, zajedno sa brojnim sličnim platformama. 

Ako kojim slučajem želite da ga isprobate u svom svakodnevnom životu, znajte da postoji više načina za to. Ovog puta, mi vam otkrivamo osam najboljih, koji idu od početničkih, do naprednih. 

Počnite svoju neon priču aksesoarima. Jednostavna neon vrpca obmotana oko vašeg repa je sve što vam je potrebno kako biste ostavili odvažnu i trendi izjavu. 

Ako neon žuta i roze nisu vaše omiljene varijante ovog trenda jer se nalaze apsolutno svuda, odaberite neku nijansu koja nije toliko očigledna. Tirkizna neon boja na paru pantalona, u kombinaciji sa belom majicom, mulama i sivom tašnom predstavlja idealnu opciju. 

Kombinujte neon nijanse sa različitim jarkim bojama, ako ne želite da one budu u centru pažnje ili dodajte dramu svom izgledu koristeći neon ajlajner ili plavu maskaru. 

Ukoliko ste dovoljno hrabri da ponesete više neon tonova odjednom, sigurni smo da ne želite da izgledate kao da ste krenuli na rejv. Jedan od načina da to izvedete je da drugu neon nijansu koristite u maloj meri. 

Tonalni izgledi, odnosno različite nijanse iste boje, izgledaju savršeno čak i u neon varijanti. Uparite zeleno-žutu torbu, sa neon-plavom haljinom ili jaknom. Neon nijanse mogu izgledati i elegantno, kada se odabere pravi model za vas. Luksuzne tkanine poput svile, tila ili satena su prava opcija. 

Ako i dalje niste sigurni da je ovaj letnji trend za vas, isprobajte neon manikir, koji će vam pomoći da lagano napravite ovaj hrabri iskorak. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.