Business moda: kako izgledati sjajno tokom svakog letnjeg dana

Foto: Pinterest, datum: 25.05.2019.

Otkrivamo tajne savršenog poslovnog stila tokom vrelih dana. 

Složićemo se svi da visoke temperature sa sobom donose prave izazove kada se radi o kreiranju šik izgleda, pored činjenice da nas navode da svakodnevno maštamo da smo na nekoj tropskoj plaži, a ne za svojim radnim stolom u kancelariji. Trik u savladavanju svih prepreka letnje business mode krije se u kreiranju pametnog balansa prozračnog i formalnog odevanja, što zvuči teško, mada zapravo nije.

Ako ste i vi pomalo zabrinuti za svoj modni izgled tokom leta, pomoći ćemo vam da pronađete odgovore na sva pitanja. Obećavamo vam da više nećete morati beznadežno da zurite u svoj garderober ili jurcate po svim buticima po gradu kako biste kreirale savršeni look svakog dana. 

U našoj galeriji možete otkriti 25 primera savršenog letnjeg poslovnog stila, koji vam mogu dati priliku da izgledate kul i moderno, u svakom trenutku i bez mnogo muke. Moramo još naglasiti da se ne morate striktno pridržavati našeg vizuelnog vodiča, već ga možete posmatrati kao osnovu koju možete nadograditi svojim sopstvenim stilom. Uživajte!

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.