20 maksi haljina zbog kojih ćete maštati o godišnjem odmoru

Foto: Pinterest, datum: 11.07.2019.

Od aksesoara su vam potrebni pletena torba i ledeno hladni mohito. 

Maksi haljine su nešto poput prijatelja koji budi vašu spontanu stranu i uvek vam može izmamiti osmeh. One su prijatelj kom se okrećete kada želite noć za pamćenje ili kada imate želju da istražite sasvim nepoznati grad. Za ne tako uzbudljive dane, kada moramo na trening, posao i da obavimo svoje obaveze, haljine koje vam predstavljamo će u vama probuditi idealno raspoloženje. One će vas asocirati na letnje zabave na krovovima i godišnji odmor za kojim žudite. 

Poput kombinezona, maksi haljine su prozračna i idealna opcija koja od vas zahteva da joj dodate samo omiljene i udobne sandale ili patike. One dolaze sa brojnim dezenima, u širokom spektru boja i brojnim varijantama. Mnoge od njih sadrže ženstvene detalje poput mašnica, čipke, riševa, puf rukava i strukiranih delova. 

Takođe, one su idealne za nošenje na plaži, a kada su pravilno stilizovane, pogodne su i za svečanije prilike. U galeriji možete otkriti naših dvadeset favorita, zbog kojih upravo sada sebe zamišljamo na plaži, sa koktelom u jednoj i omiljenom knjigom u drugoj ruci.

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.