Sasvim obična ljubavna priča: Justin Timberlake i Jessica Biel

datum: 21.11.2018.

 “Bilo nam je potrebno malo vremena da priznamo sami sebi da smo zaista zaljubljeni jedno u drugo”. 

U novoj knjizi Justina Timberlakea, Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me”, slavni pevač govori o trenutku kada su se on i njegova supruga Jessica Biel po prvi put zaljubili. Kako smo saznali, Justin i Jessica su se odmah povezali zbog sličnog smisla za humor, ali im je bilo potrebno malo vremena da zaista započnu svoju vezu. 

“Kada sam upoznao Jess, nisam mogao da verujem koliko je lepa. Imao sam neki sarkastični komentar, koji niko nije razumeo sem nje”, piše Timberlake. “Ona se nasmejala, ja sam to primetio, i odjednom shvatio sam da ona ima isti smisao za humor kao ja”. 

Uprkos njihovoj instant povezanosti, Timberlake nije tražio svojoj sadašnjoj supruzi broj telefona odmah, a pre nego što je ponovo video tokom svoje FutureSex/LoveSounds turneje, rekao je da mora skupiti malo hrabrosti. “Morao sam da se pripremim za to. Morao sam da se podsetim da sam se borio sam sa sobom, pa sam sam sebe i ohrabrivao”.

Te večeri, on je dobio njen broj telefona i počeli su da pričaju, a još uvek nisu bili u ekskluzivnoj vezi. “Oboje smo viđali druge ljude, zadržavali smo se na bezbednoj udaljenosti kako ne bismo završili povređeni i slično. Bilo nam je potrebno malo vremena da priznamo sami sebi da smo zaista zaljubljeni jedno u drugo”.

Par je odlučio da stupi u ekskluzivnu vezu kada su proveli čitav mesec zajedno, prateći Timberlakeov povratak iz inostranstva. Venčali su se 2012.godine, a svog sina Silasa su dobili 2015. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.