Romantika na delu - Jamie Foxx i Katie Holmes

Foto: MarieClaire.com, datum: 25.11.2018.

Poznate ličnosti ne govore često u javnosti o svojim vezama, ali Katie Holmes i Jamie Foxx su igru “niti potvrđujemo, niti poričemo”, preneli na sasvim novi nivo. 

Glumci, koji su navodno par još od 2013.godine, navodno su poklonili jedno drugom parfeme pravljene po meri. Naravno, ova vest nije potekla od njih, koji već petu godinu za redom ne govore o svojoj vezi. Vest dolazi od majstora za parfeme. 

Sue Phillips, osnivač i CEO kompanije za parfeme po meri iz Njujorka, nazvane Scenterprises, progovorila je o unikatnim, ručno rađenim poklonima, koje su Jamie i Katie poklonili jedno drugom. Kako Sue kaže, parfemi su originalno bili Foxova ideja. 

“Jamie je prvo došao sam kako bi kreirao parfem za Katie”, kaže Phillips. Katie je bila toliko oduševljena parfemom koji je dobila na poklon, pa je i sama posetila Sue i izašla sa dve kreacije rađene po meri. 

“Katie je došla i imale smo dugu i prijatnu konsultaciju, kada sam ja predložila da napravimo nešto za Suri i Jamiea. To je bio na neki način moj poklon za nju”, kaže Sue. 

Inače, Katie Holmes i Jamie Fox nisu jedini poznati klijenti ove kompanije. Sue kaže da je kreirala parfeme po meri za druge super zvezde, kao što su Zendaya i Susan Sarandon. 

“U današnje vreme, ljudi žele da se zaista izraze kao individiue, a prilika za unikatni parfem je nešto što su mnogi od njih dugo iščekivali”. 

Pitamo se da li će Sue ikada prodavati parfeme koje pravila za svoje slavne klijente, jer već znamo koje bismo rado kupili. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.