Novi trend u svetu vereničkog prstenja koji svi već prate

Foto: MarieClaire.co.uk, datum: 05.09.2019.

Brojni obožavaoci kraljevske porodice primetili su da je Meghan Markle, vojvotkinja od Saseksa zamenila svoj verenički prsten relativno skoro…

Ona je unapredila obični zlatni prsten tako da on sada sadrži dijamante i ima malo manji obim, a stručnjaci tvrde da je ona na taj način započela novi trend. Njen verenički prsten sadrži jedan jastučasti dijamanti i dva dijamanta iz juvelirske kolekcije princeze Diane, a s obzirom na to da je jedna od najpoznatijih žena na svetu, podatak da se druge dame ugledaju na nju, nimalo nas ne čudi.

Ipak, postoji još jedan trend koji dobija sve veću važnost ove godine, a u pitanju su obojeni dijamanti i drago kamenje. Jason D’Heureux, kreativni direktor londonske juvelirnice Taylor & Hart, kaže da čak i najjednostavniji dizajn može izgledati odvažnije i lepše na ovaj način.

Kako on kaže: “Dijamantsko vereničko prstenje će i dalje biti popularna i tradicionalna opcija, ali sve više kupaca traži jedinstveni način da čak i onaj najjednostavniji model učini odvažnim i lepim. Obojeno drago kamenje, uključujući safire, rubine i smaragde, poznato po svojim ikonskim i živahnim nijansama, nudi nam čitav spektar boja kojima možemo izraziti svoju kreativnost na jedinstven i lični način”. 

Vereničko prstenje poznatih dama definitivno je imalo uticaja na stvaranje ovog trenda. Scarlett Johansson je dobila prsten sa kruškolikim braon dijamantom od 11 karata, dok je prsten Katy Perry dekorisan rubinima i dijamantima. Prsten koji nosi vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton, takođe ima malo boje u sebi, u formi ovalnog plavog safira od 12 karata, koji je okružen sa četrnaest dijamanata. 
Ovo je trend koji definitivno podržavamo.

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.