Na pomolu nova romansa Lady Gage

Foto: MarieClaire.com, datum: 04.08.2019.

Na internetu često imamo priliku da se susretnemo sa fotografijama brojnih poznatih ličnosti koje strastveno razmenjuju poljupce…

A prema novim izveštajima, Lady Gaga je viđena kako se ljubi sa inžinjerom zvuka, Danom Hortonom, više puta tokom zajedničkog branča koji se odigrao prošle nedelje. People magazin zapravo ima i slike strastvenih poljubaca, a oni tvrde da su im višestruki izvori potvrdili da su Dan i Gaga više od prijatelja. 

Jedan od izvora rekao je da su njih dvoje obedovali oko sat vremena, uz duboke razgovore. “Ljubakali su se, i razgovarali sve vreme”. “Zapravo, ono što je ironično, Gaga je uzela sto odmah pored ulice, tako da joj nije smetalo da je svi vide. Delovala je jako srećno u društvu čoveka sa kojim je bila”.

Horton ima trideset sedam godina, a kako možemo videti na njegovom LinkedIn nalogu, sarađivao je sa Gagom tokom proteklih devet meseci. On radi sa Camilom Cabello, Bruno Marsom i Luisom Miguelom.

Ovo je inače prvo javno romantično pojavljivanje Lady Gage nakon što je raskinula veridbu sa Christianom Carinom u februaru ove godine. 

Gaga i Carino su počeli da se zabavljaju u februaru 2017.godine, dok je njihova veridba obelodanjena u novembru iste godine, da bi je Gaga potvrdila u oktobru 2018. Ona je potvrdila da su se rastali u junu. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.