Mila Kunis otkriva ko je bio njen prvi poljubac

datum: 29.11.2019.

Ako postoji jedan poznati par koji je apsolutna definicija zaljubljenosti i ljubavi, to su Ashton Kutcher i Mila Kunis…

Oni su počeli da se zabavljaju 2012.godine, a od tada, njihova ljubav je postala samo jača. Verili su se u februaru 2014.godine, da bi se venčali tokom predivne ceremonije u julu 2015. Sada, njih dvoje imaju dvoje dece zajedno – ćerku Wyatt Isabelle Kutcher i sina Dimitria Portwooda, i po svemu sudeći žive u bajci. 

Ipak, ono što mnogi ljudi zaboravljaju je činjenica da se ovaj par zapravo upoznao davno pre 2012.godine i likovi koje su igrali su se “smuvali” davno pre njih. Ashton Kutcher i Mila Kunis zapravo su se po prvi put upoznali na snimanju serije That 70s Show, gde je Mila igrala ulogu Jackie Burkhart, a Ashton je igrao ulogu Michaela Kelsoa. U jednoj epizodi snimanoj 1998.godine, njihovi likovi su se poljubili. Kasnije, Mila je otkrila da joj je taj poljubac sa Ashtonom, njenim sadašnjim mužem, zapravo bio prvi u životu.

U jednom intervjuu, Mila je priznala da je već tada imala neke simpatije prema Ashtonu i da je bila jako nervozna zbog tog poljupca tokom snimanja, govoreći: “Razmišljala sam ‘O, on je tako sladak, kao Calvin Klein model’. A posle sam čula da treba da ga poljubim. Bila sam tako nervozna. Bila sam jako zaljubljena u njega. Ashton je bio jako fin, šalio se sa mnom i udelio mi neke simpatične komplimente”.

Ashton ipak nije znao da je ovo Mili bio prvi poljubac ikada: “Ja sam prvi tip kog je ona poljubila? O Bože, nisam znao! Drago mi je što nisam znao jer bih inače bio previše nervozan. A, i bio sam nervozan. Ona je bila tako kul, delovala je kao da je to uradila hiljadu puta pre. Ja sam imao leptiriće u stomaku. Mislim, tu je ta slatka devojka i ja moram da je poljubim. Veliki pritisak!”

Dakle, ova priča nam govori da bajke postoje i da ljubav zaista može biti savršena. Mila i Ashton su savršeno srećni zajedno. Zaista neverovatno!
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.