Koji je najbolji dan za venčanje iduće godine

datum: 03.10.2019.

Ako ste se skoro verile i počele sa planiranjem svog venčanja, verovatno još uvek samo razmatrate sve opcije koje su vam na raspolaganju…

Ali, šta je sa datumom? Ako još uvek niste odabrali dan svog venčanja, prema zvezdama, jedan dan iduće godine je savršen za izgovaranje sudbonosnog da. Astrolog i osnivač Dynamic Astrology, Carolyne Faulkner, izjavila je da svako ko planira da se venča iduće godine, to treba da uradi 20.februara, jer broj dvadeset predstavlja Anđela, koji označava nove početke. 

“U numerologiji, broj dva simbolizuje stoičke i moćne žene, koje poklanjaju svoju glavu sa skromnošću i gracioznošću, ali imaju istovremeno neverovatnu odlučnost i snagu”, izjavila je ona. “Takođe, broj dva obeležava kuću Bika, a to je znak kojim vlada Venera, boginja lepote i ljubavi, koja predstavlja strpljenje, upornost i posvećenost lojalnosti i trudu koji je usmeren prema izgradnji neverovatne, dugotrajne zajednice”, dodala je. 

Ipak, ako dvadeseti februar nije dostupan za vas, čitava godina je dobra za ovaj veliki korak u vašij vezi, jer se Saturn premešta iz Jarca, gde je od 2017.godne, u idealistički i avangardni znak Vodolije, pridružujući se tako Jupiteru. 

“Ova kombinacija se nije dogodila od šezdesetih godina, doba ljubavi, jednakosti i slobode. Zbog ovog poravnanja planeta iduće godine, parovi koji budu izgovorili svoje “da”, verovatno će stupiti u karmičku uniju, koja će dugo, dugo trajati”. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.