Irina Shayk ostavila Bradley Coopera

datum: 11.06.2019.

Kao što ste do sada verovatno čuli, Irina Shayk i Bradley Cooper su završili svoju vezu nakon četiri godine, ali dok su mnogi pretpostavili da je Bradley ostavio nju, situacija je zapravo bila sasvim suprotna. 

Njih dvoje imaju ćerkicu, zbog koje su ostali u vezi ovako dugo, prema izvorima koji su im bliski. Irina je osetila da je došlo vreme da se ta veza završi i da se krene dalje. 

“Skoro, Irina je odlučila da joj je dosta svega. Nije osećala da je dobila nivo posvećenosti koju je želela, dok su konstantne svađe njihov život učinile nepodnošljivim. Oni su dve veoma različite osobe, a kada su shvatili da ih ćerka drži zajedno i ništa više, odlučili su da završe priču”. 

Neki od njihovih prijatelja smatraju da nisu imali dovoljno vremena da se upoznaju kako treba, te da su se kretali previše brzo. Prema navodima, oboje su bili nesrećni već duže vreme, i zamalo su raskinuli kada je predstavljen film A Star is Born, s tim što su ih agenti posavetovali da ostanu zajedno, kako njihov raskid ne bi dobio više pažnje od filma. 

S obzirom na to da je turneja filma gotova, Irina je mislila da će dobiti šansu da porade na svojoj vezi, ali stvari nisu iše po planu. 

“Irina se zaista nadala da njih dvoje imaju budućnost zajedno i mislila je da će, kada je i beba došla na svet, naći vremena da se venčaju, ali to se nikada nije desilo. Ona je želela mnogo više od Bradleya na svaki način. Bila je nesrećna, a on je previše radio”. 
Bilo kako bilo, moramo poštovati ženu koja zna šta želi.
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.