Brad Pitt konačno odgovara na glasine o vezi sa Jennifer Aniston

datum: 12.05.2019.

Jennifer Aniston i Brad Pitt, odnosno njihova veza, okružena je spekulacijama ove godine, jer je nekadašnji par objavio da su u prijateljskim odnosima, nakon raskida pre 14 godina. Nekadašnji par je raskinuo 2005.godine, nakon pet godina braka, a od tada nikada nisu viđeni zajedno, sve do Pittovog iznenadnog pojavljivanja na rođendanu Jennifer Aniston. Naravno, tako su se pojavile glasine da su oni sada dobri drugari, koji su se spojili pre tri godine. 

“Brad je kontaktirao Jen kada joj je preminula mama, a ona je bila dirnuta tim postupkom u tako teškom periodu svog života. Brad bi sada želeo da se bolje poneo na kraju njihovog braka, a pre nekoliko godina je tražio oproštaj od Jen, što je i dobio”, rekao je izvor koji je blizak slavnim glumcima. 

Govoreći o nekadašnjoj vezi ovog para, izvor dodaje: “Brad i Jen se čuju ili dopisuju s vremena na vreme. Viđaju se za specijalne prilike ili čestitaju jedno drugom. Nije da su zajedno konstatno. Oni nisu veliki deo života jedno drugome trenutno, ali žele da sačuvaju dobre uspomene na lepa vremena koja su proveli zajedno”. 

S obzirom na to da je Brad od skoro singl, nakon svog razvoda sa Angelinom Jolie, ljudi su pretpostavili da će doći do rasplamsavanja plamena ljubavi između Brada i Jen, a glumac je to po prvi put komentarisao pre nekoliko dana. “Oh Bože. Ok, lep dan želim”, je bio njegov odogovor kada su ga reporteri upitali da li će ponovo biti u vezi sa Jen. 

Da li neko može da nam prevede značenje ove izjave? 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.