4 načina za jačanje veze tokom juna

datum: 02.06.2019.

Dugi, topli dani koji se protežu sve do večernjih časova. Obećanje odmora koje je odmah iza ćoška…

Nasmešite se! Leto je konačno ispred nas. Mi vam sa tim na umu predstavljamo četiri načina na koje možete ojačati svoju vezu, tokom juna meseca. 

Provedite dan na vodi i uživajte u pogledu na reku ili pučinu. Naučno je dokazano da voda ima urođeni efekat koji nas smiruje, a to prati njena sposobnost da ojača partnerstva. Drugim rečima, isplanirajte piknik na plaži ili obali reke, gde ćete se zajedno odmoriti i opustiti.

Spremite ručak kod kuće – ne morate biti naučnik kako biste bili svesni da je obedovanje kod kuće zdravije i intimnije od odlaska u restoran. To je, prema nekim saznanjima i snažan afrodizijak istovremeno. Uz brojno povrće koje nam leto donosi sa sobom, uz sezonu roštiljanja, dajte sebi priliku da postanete glavni kuvar i zavedete svog partnera. 

Govorite u izjavama – a ne kroz pitanja. Proleće je za mnoge parove bilo turbulentno vreme, tako da vam savetujemo da ukoliko je moguće, isprobate novu komunikativnu taktiku kada razgovarate sa svojim partnerom, posebno ukoliko se raspravljate. Pitanja brzo mogu probuditi kritike i tenzije, dok izjave imaju sasvim suprotno dejstvo.

Odmorite se od društvenih mreža. Dajte sebi makar jedan dan nedeljno, kada ćete ostaviti društvene mreže po strani i fokusirati se samo na svog partnera. Ukoliko ste dovoljno hrabri, pokušajte da izdržite mesec dana da ne koristite društvene mreže, osim za poslovne svrhe. 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.