4 načina na koja možete ojačati svoju vezu u maju

Foto: Pure Wow, datum: 27.04.2019.

Ptičice pevaju, cveće cveta, a ljubav leprša u vazduhu, zajedno sa visokim nivoom polena…

Evo kako vi sve to možete iskoristiti i ojačati svoju vezu tokom maja: 

U poslednje vreme smo mnogo toga pročitali o pozitivnoj psihologiji, odnosno načinu ponašanja gde se pretvarate da je sve super i u redu, sve dok tako i ne postane. Na primer, možete se pretvarati da je vaš partner najsmešniji i najšarmantniji čovek na planeti. Dakle, ako vam on spremi doručak ujutru, dok se vi još protežete u krevetu, pretvarajte se da je to najromantičnija i nežnija stvar koju je neko uradio za vas, a zanemarite sve negativne komentare koje ćete možda usput čuti. Istraživanje i percepciji i pažnji nam govori da mi vidimo više onoga što tražimo – na primer, ako volite ljubičastu boju, u koji god butik da uđete, prvo će vam ljubičasta majica zapasti za oko. U ovom slučaju, ako želite pažnju i ljubav, verovatno ćete uspeti to da uvidite pre svega ostalog. Pretvarajte se da je vaša čaša puna, pa će uskoro takva i biti. 

Dajte sebi i svom partneru priliku da zajedno radite nešto romantično. Po celom gradu se održavaju izložbe cveća, događaji na otvorenom, večere pod zvezdama i slično. Odaberite aktivnost koja vam se najviše dopada i isplanirajte svoju avanturu. 

Neka svaki dan koji provedete zajedno, na neki način bude dan za pamćenje. Naravno, ne sugerišemo vam da svakog dana oblačite svoju najbolju haljinu i cipele za ples kako biste osvojili ceo grad. Za ovo možete biti i u pidžami celog dana, ako tako želite. Komunicirajte sa svojim partnerom na koji god način želite i osnažite svoju vezu i povezanost. 

Veza koju negujete sami sa sobom može se smatrati temeljem za sve druge veze u kojima ćete se naći. Tokom maja, izdvojte neko vreme koje ćete provesti sami sa sobom i pozabaviti se stvarima koje su vama važne – bilo da se radi o novom fitness planu, beauty rutini ili omiljenom obroku, poenta je da sebe tretirate onako kako želite da vas drugi tretiraju. 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.