Zavirite u nekadašnju kuću Meghan Markle

Foto: Elle US, datum: 11.08.2019.

I dok Megan Markle sada uživa u životu majke i vojvotkinje u Frogmore Cottage sa svojim mužem, pre svega toga, ona je živela u Los Anđelesu…

Kako saznajemo, kuća u kojoj je Meghan nekada stanovala sada je dostupna za kupovinu po ceni od 1.8 miliona dolara. Kako je opisuje Bienstock Group kompanija koja je zadužena za njenu prodaju, Meghan je živela u četvorosobnoj kući koja je okupana suncem, a koja poseduje tri kupatila i nalazi se u Hancock Park delu grada. 

Ako zavirite unutra, videćete da je Meghan imala modernu kuhinju sa aparatima od nerđajućeg čelika, luksuzna kupatila sa sivim i belim pločicama, kao i izobilje prirodne svetlosti u svakom kutku, inače ispunjenom umetničkim delima. Svetle, neutralne boje su glavni detalji ove kuće, što je ujedno i glavna karakteristika vojvotkinjinog stila. U njenom domu u Torontu, takođe je imala toplu paletu belih, krem i sivih tonova. 

U svoj novi dom, Meghan i princ Harry su se uselili u aprilu, malo pre rođenja njihovog sina Archiea. Kako kažu ljudi bliski slavnom paru, oni su presrećni u svjoj novoj kući, koja se nalazi na tihom i mirnom mestu, daleko od buke i besa Londona. 

Sigurni smo da Meghan sada živi sasvim drugačijim životom u odnosu na ranije, a fotografije njene nekadašnje kuće možete videti u galeriji: 
 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.