Provozajte se na Swarovski karuselu sa 15 miliona kristala

Foto: Luxury Launches, datum: 19.09.2019.

Ako postoji jedna stvar koja je simbol bezbrižnog i srećnog detinjstva, to mora biti karusel…

Unapređenu verziju upravo toga nam predstavlja Swarovski, koji je skoro debitovao sa svojom novom ponudom – vrteška dekorisana sa 15 miliona svetlucavih kristala. Opčinjavajući model je dizajnirao ovaj slavni brend u bliskoj saradnji sa dizajnerom Jaimeom Hayonom, a ujedno predstavlja jednu od najneverovatnijih instalacija svih vremena. 

Smeštena u predivnom austrijskom okruženju, vrteška je savršeno funkcionalna i interaktivna, a kao što smo rekli, dekorisana je sa 15 miliona kristala, uz nežno osvetljenje i 12 plafonskih i šest zidnih panela. Ona je visoka 6.5 metara, sa prečnikom od 12.5 metara i može primiti do 28 putnika odjednom. Umetničko delo se trenutno nalazi unutar zabavnog Swarovski Kristallwelten tematskog parka u Vatensu, a nudi sedišta i za osobe u kolicima. 

Komentarišući ovu predivnu ponudu, Hayon je izjavio: “Karusel u nama budi osećaje slobode i radosti – to je umetnički komad u pokretu, na mestu u kom se rađa mašta. Uzbuđen sam što će svi ljudi imati priliku da budu deo ove bajke. Swarovski ima mogućnost da Sanja zajedno sa vama, bez straha od izazova. Oni su voljni da pomere sve granice mogućeg kako bi jednu ideju pretvorili u stvarnost. Imati ovakvu priliku i kreirati ovako predivan projekat zajedno sa njima, je prava čast”. Da li ste za jedan krug?

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.