Po prvi put javno; Justin Theroux o raskidu sa Jennifer Aniston

datum: 17.10.2018.

U februaru, ljubitelji glasina o poznatima dobili su pravu dozu za kojom su žudeli, kada su Jennifer Aniston i Justin Theroux objavili svoj razvod…

Ovaj par, koji je bio zajedno od 2011.godine, a venčao se 2015., zadržao je sve detalje o raskidu za sebe, sve do sada. Justin je sada po prvi put javno progovorio o njemu.
“Bilo je srceparajuće, u smislu da prijateljstvo nikada više neće biti isto, iz dana u dan. Ipak, prijateljstva se menjaju, znate, pa je to deo nečega na šta smo oboje jako ponosni”.

Justin se drži izjave da je raskid, iako još uvek svež, bio prijateljski.

“Dobra vest je to da je ovo bio – veoma pažljivo biram svoje reči – na neki način najnežniji raskid, jer nije bilo nimalo neprijateljstva. Na neki način, on je predstavio kretanje kroz neizbežnu percepciju, koja je bila jako iscrpljujuća”.

Jennifer se na neki način pozabavila ovom temom, u intervjuu koji je dala u avgustu.

“Zablude su da ne mogu da zadržim muškarca, ili ne želim da imam dete jer sam sebična i posvećena karijeri. Kao i to da sam tužna i slomljenog srca. Prvo, sa svim dužnim poštovanjem, moje srce nije slomljeno. Drugo, sve to su samo bezazlene pretpostavke”.

Ovaj par je dao zajedničku izjavu o svom raskidu u februaru, u kojoj stoji:

“Kako bismo smanjili sve buduće spekulacije, odlučili smo da ozvaničimo naš razvod. Ova odluka je bila zajednička i sa ljubavlju donešena krajem prošle godine. Mi smo najbolji prijatelji koji su odlučili da se rastanu kao par, ali radujemo se nastavku prijateljstva. Inače bismo ovo uradili privatno, ali s obzirom na činjenicu da industrija glasina ne može da propusti priliku da spekuliše i izmišlja, želeli smo direktno da saopštimo istinu. Šta god drugo da se govori o nama, a ne potiče od nas, predstavlja nečiji fiktivni narativ. Pre svega, mi smo odlučni da zadržimo poštovanje i ljubav koje gajimo jedno prema drugom”.

 

© 2020 MarieClaire | All rights reserved.