Oaza LUKSUZA

datum: 15.05.2019.

Ekskluzivni rizort na obali, pozicioniran na ulazu u Bokokotorski zaliv, koji svojom lepotom oduzima dah, predstavlja savršeno mesto za otkrivanje bogatstva Crne Gore. Za građane sveta koje inspirišu autentične veze sa ljudima, prirodom i kulturom, ovaj prestižni rizort osmislili su i kreirali neki od najboljih svetskih dizajnera i arhitekata kako bi stvorili jednu od najmodernijih stambenih destinacija u Sredozemlju, inspirisanu crnogorskim i venecijanskim stilom.

Portonovi art of living

Portonovi objedinjuje jedinstven način života, u kojem je svaki dan različit. Tačka na svetskoj mapi u kojoj se zadovoljstvo i sloboda ukrštaju, postaće mesto u kojem ćete ispisati sopstvene priče. Sadržaji u samom naselju, poput prvog One&Only rizorta u Evropi, globalno poznatog Espace Chenot Health Wellness SPA i elitne D-Marin Portonovi marine, pružaju neuporediv izbor i hedonistički doživljaj, praćen uslugom svetske klase. Elegantni apartmani, šarmantne vile i sofisticirani penthausi osmišljeni su u skladu s vašim potrebama, a okruženi su bogatstvom sadržaja, koji podrazumevaju radnje vrhunskih brendova, galerije, kao i niz kafića, koktel barova, salona i finih restorana, u kojima se poslužuju specijaliteti različitih kuhinja, od crnogorske do azijske.

Bioskop na otvorenom, Portonovi klub na obali, kao i privatni i javni bazeni, savršena su mesta za opuštanje i pronalazak inspiracije. Od jutra provedenog u šetnji stazama i trgovima naselja, popodneva u kojem isplovljavate iz marine ili posmatrate zalazak sunca, do večernjeg ispijanja koktela i uživanja u vrhunskim jelima ispod zvezda na obali ‒ ovo je mesto gde se magija stvara svakodnevno.
 

© 2019 MarieClaire | All rights reserved.